Βαθμολογία

Επιστολή αποχώρησης από τον Α.Ο. Ανθούπολης (Τάσος Μπεριτζάς)

Αποχωρώ από την ομάδα του Α.Ο. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ λόγω αλλαγής των συμφωνηθέντων αρχικών υψηλών στόχων, (πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ Εθνική) προγραμματισμού προύποθέσεων και συνθηκών για την επίτευξη των παραπάνω, κατόπιν αρχικής συμφωνίας με τον Πρόεδρο κ. Πρίφτη και Γ. Αρχηγό κ. Καραφέρη στην πρώτη μας συνάντηση και σύναψη συνεργασίας με τη πλήρης διαβεβαίωση εκπροσωπώντας τη Διοίκηση,της εφαρμογής και απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο στο πρόσωπό μου όσο και των συνεργατών μου για τη συγκρότηση και  διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος.

Όλο το προπονητικό τιμ θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μιλήσαμε και συμφώνησαν με εμάς και τον κ. Πρίφτη να είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας με συγκεκριμένες προϋποθέσεις απαιτήσεις και συνθήκες που προέκυπταν από την αρχική συμφωνία, τόσο από το υπάρχων ρόστερ όσο και αυτών που επιθυμούσαν να έρθουν στην ομάδα συνάπτοντας προφορικές  συμφωνίες με τον κ. Πρίφτη και τον κ. Καραφέρη εκπροσωπώντας τη Διοίκηση βάση αρχικού σχεδιασμού και υψηλών στόχων.

Ευχόμαστε στην ομάδα της Ανθούπολης να βρει το δρόμο της, τη σταθερότητα και τη θέση που της αρμόζει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του Νομού και όχι μόνο.

Με εκτίμηση το προπονητικό τιμ

ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ.