Βαθμολογία

Σπουδαίες στιγμές στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ψυχικής Υγείας

Μέσα σε κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού και ασυγκράτητης χαράς ξεκίνησε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, που υλοποιεί και φέτος η ΕΠΟ με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Συνολικά 106 αθλούμενοι, λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας, μαζί με τους συνοδούς τους, από 19 Δομές Ψυχικής Υγείας προερχόμενες από 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, έπαιξαν ποδόσφαιρο, διασκέδασαν, πανηγύρισαν, ασκήθηκαν σωματικά και κυρίως χάρηκαν με την ψυχή τους που συμμετείχαν για ακόμη μία χρονιά σε μια τόσο σπουδαία δράση.

Μαζί τους και μία ομάδα ποδοσφαίρου Ψυχικά Πασχόντων από την Πράγα της Τσεχίας, που έδωσε έναν… διεθνή χαρακτήρα στο Πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ενθουσιασμός και στην κερκίδα, με τραγούδι, εμψύχωση και έκδηλη χαρά σε κάθε γκολ.

Γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί και οφείλει να διεισδύει παντού και να εντάσσει στην οικογένειά του και μέλη ευπαθών ομάδων, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις και αποκλεισμούς.

To 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14/6 με τα ημιτελικά, τους αγώνες κατάταξης και τον τελικό.