Βαθμολογία

Διαψεύδει τα σενάρια για συγχώνευση με την Κηφισιά ο Πανιώνιος

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να συγχωνεύεται με την Κηφισιά, η οποία ανέβηκε στη Super League, έβαλε ο Πανιώνιος με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά αναφέρει ο Πανιώνιος:

«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα, περί διαπραγματεύσεων της διοίκησης του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ με εκπροσώπους της ΠΑΕ Κηφισιάς, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι καμία επαφή και καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία του Συλλόγου και διαψεύδουμε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Να διευκρινίσουμε επίσης ότι: κάθε πρόταση που επισήμως φτάνει στον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της διοίκησης και ελέγχου του Συλλόγου από τα μέλη του, καθώς και τις αρχές διαφάνειας που διέπουν τον Ιστορικό, θα δημοσιοποιούνται από την διοίκηση και θα έρχονται σε τελική κρίση ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου όπως ορίζει και το καταστατικό λειτουργίας του. Η παρούσα διοίκηση και καμία διοίκηση του Ιστορικού δεν έχει σχέση ιδιοκτησίας με τον Σύλλογο, αλλά ελεγχόμενη από τα μέλη του διαχειριστική σχέση.

Δεν υπάρχουν «αφεντικά» που κινούνται με μυστικές διαπραγματεύσεις. Είμαστε όλοι εξ ίσου σημαντικά κύτταρα του Πανιώνιου οργανισμού και όλες τις αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου θα τις παίρνουμε συλλογικά και με σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου.

Εκ μέρους του ΔΣ
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ».