Βαθμολογία

Πρωταθλητές στο Fair Play οι νέοι ποδοσφαιριστές της Super League K17

Σε ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα Super League K17, τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και σε επίπεδο διοργάνωσης και τηλεοπτικής κάλυψης της Τελικής Φάσης από τη NOVA, ξεχώρισαν τρεις ενέργειες των νέων ποδοσφαιριστών.

Στον Ημιτελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Βασίλης Τσιντσόλης και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παρά την πίκρα του αποκλεισμού, έσπευσαν να τον παρηγορήσουν και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση από το σοβαρό τραυματισμό του.

Στον Ημιτελικό Άρης-Ολυμπιακός, ο Χρήστος Λίγδας του Ολυμπιακού, παρά το ότι βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, σταμάτησε τη φάση, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τον τραυματισμό του Θωμά Μαγή του Άρη.

Στον Τελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούπενος, μαζί με τους συμπαίκτες του, έστειλε ένα μήνυμα στον τραυματισμένο τερματοφύλακα της ομάδας του Βασίλη Τσιντσόλη, σχηματίζοντας ένα "Τ" με τα δάκτυλά του.

Τέτοιες ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Super League Κ17, δείχνουν το ήθος και τις αρχές τους, αλλά και τις αξίες που μεταλαμπαδεύουν οι προπονητές στα νέα παιδιά, στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Η Super League εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δήμο Βόλου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους αρμόδιους φορείς και τους επιτετραμμένους του Πανθεσσαλικού Σταδίου και της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, για την παραχώρηση του Σταδίου, αλλά και την αρωγή στην άρτια διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K17.

Επίσης, η Super League εκφράζει θερμές ευχαριστίες και στη NOVA, το δημοσιογραφικό επιτελείο, την Παραγωγή και όλα τα στελέχη της για την άψογη τηλεοπτική μετάδοση, αλλά και την παραχώρηση των στιγμιοτύπων του Ημιτελικού αγώνα Άρης-Ολυμπιακός.