Βαθμολογία

«Ιδανική ευκαιρία προετοιμασίας ενόψει Μάλτας»

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Νέων ενόψει της συμμετοχής της στo ΕURO 2023 (3-16 Ιουλίου, Μάλτα). Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της "γαλανόλευκης" θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου και περιλαμβάνει μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ Β' στο Σεραφείδειο προπονητικό κέντρο (Τετάρτη 14/06, 10:30).

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον κ. Θέο για το προπονητικό camp στην Αθήνα. Με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος, τόνισε ότι κύριο στόχο των προπονήσεων αποτελεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παικτών, στο τακτικό και αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 στην Μάλτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου:

"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα συγκεντρωθούμε δύο φορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα λίγο πριν ταξιδέψουμε για την Μάλτα ώστε να συμμετάσχουμε στα τελικά του EURO 2023. Είναι χρήσιμες αυτές οι προπονήσεις για να βρούμε και πάλι τον αγωνιστικό μας ρυθμό και να δουλέψουμε ως ομάδα στο τακτικό και αγωνιστικό μας πλάνο.

Είναι το πρώτο προπονητικό camp και θα δούμε και περισσότερα παιδιά που δεν ήταν στα group των κλήσεων τις προηγούμενες φορές. Tο φιλικό που θα δώσουμε θα έχει  χαρακτήρα προετοιμασίας και ενεργοποίησης ενόψει της τελικής φάσης. Είναι πολύ σημαντικό σε μια "κενή" χρονικά περίοδο τα παιδιά να διατηρήσουν το αγωνιστικό πνεύμα και να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές πριν το ταξίδι στην Μάλτα."