Βαθμολογία

Αντεθνικά συνθήματα από οπαδούς του Τηλυκράτη καταγγέλλει ο Αιολικός

Αιχμές για μερίδα φιλάθλων στη Λευκάδα από τους ανθρώπους του Αιολικού. Η ανακοίνωση: Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός συγχαίρει δημόσια τη διαιτητική τριάδα των κ.κ. Κωστούλα, Νούσια και Αθανασίου από την Άρτα, για την εξαιρετική τους απόδοση σε ένα τόσο κομβικό ματς στην υπόθεση της ανόδου προς τη Super League 2. Ευχαριστούμε επίσης τους διοικούντες τον Τηλυκράτη Λευκάδας για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην υπόλοιπη διαδικασία των Playoffs.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για μερίδα φίλων του Τηλυκράτη στην κερκίδα. Παρότι αντιλαμβανόμαστε την πίκρα τους, τα μειωτικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές μας στη διάρκεια του αγώνα και οι υποτιμητικές αναφορές τους ακόμα και σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας, δεν τιμούν σε καμία περίπτωση την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει ο Τηλυκράτης.

Ο Αιολικός μας έκανε σήμερα ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι την Κυριακή ο «Ταρλάς» θα φορά από νωρίς τα γιορτινά του και απέναντι στην Κοζάνη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική άνοδο στη Super League 2!