Βαθμολογία

Τελικοί με... κοινό στόχο να το χαρούν και να το απολαύσουν τα παιδιά!

Μια συνέντευξη τύπου – «κόσμημα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/6) στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας, με αφορμή τους τελικούς των υποδομών(Κ12, Κ14, Κ16).

Του Χρήστου Δαϊρετζή

Από πλευράς ΕΠΣ παρευρέθηκαν ο Γιάννης Γκουτζαμάνης (αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας) και ο Γιάννης Έξαρχος (πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομών).

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό οι διαιτητές των τελικών θα χαρίσουν και αυτοί την αμοιβή τους στην μικρή Αρετή.

Ο τελικός της Κ16 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/6 στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 18:00 με τυπικά γηπεδούχο την Δήμητρα Γιάννουλης και τυπικά φιλοξενούμενο τον Ηρακλή Λάρισας. Από πλευράς Δήμητρας τον λόγο πήραν ο προπονητής Αχιλλέας Μανάκας και ο ποδοσφαιριστής Κοντογιάννης Κωσταντίνος ενώ από τον Ηρακλή ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος και ο Άγγελος Αναγνώστου.

Ο τελικός της Κ14 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8/6 στο Στάδιο Αλκαζάρ στις 18:00 με τυπικά γηπεδούχο τον Ηρακλή Λάρισας και φιλοξενούμενους τους Ατρόμητους Λάρισας. Από τον Ηρακλή τον λόγο πήραν ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος και ο Νίκος Ζτούπης, ενώ από τους εταίρους φιναλίστ ο Θοδωρής Βουτυρίτσας και ο Βασίλης Τσιανογιάννης.

Κλείνοντας ο τελικός της Κ12 θα βρει τυπικά γηπεδούχο τον ΠΟΕ που θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Μιχαήλ. Τον λόγο πήραν οι προπονητές ο Γιώργος Καλτέκης από τον ΠΟΕ και Δαστερίδης Γιάννης, όσο και οι αρκετά νεαροί Λιόλιος Βασίλης και Αρχοντής Γιάννης από ΠΟΕ και Νίκη αντίστοιχα. 

Το κλίμα ήταν άριστο και άπαντες κάλεσαν τους γονείς και τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν όμορφους αγώνες στα αθλητικά πλαίσια και δίχως υπερβολές και ακρότητες με κοινό στόχο να το χαρούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. 

Δείτε όλα όσα αναφέρθηκαν στην Σ/Τ

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://