Βαθμολογία

Πρωτάθλημα Κ16: τρίτη η ΕΠΣ Αργολίδας

Η ΕΠΣ Αργολίδας κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 16 ετών 2022-23, επικρατώντας με 5-3 στα πέναλτι της ΕΠΣ Κοζάνης, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» στην Πάτρα, που έληξε ισόπαλο 3-3 στην κανονική του διάρκεια.

Η ΕΠΣ Κοζάνης άνοιξε το σκορ στο 8΄ με κοντινό σουτ του Βλάχου μετά από ασίστ του Κωτίδη, ενώ η ομάδα της Αργολίδας ισοφάρισε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Καραργύρη στο 18΄. Ο Καλατσανάς είχε δοκάρι στο 34΄ με απευθείας φάουλ για την ΕΠΣ Κοζάνης, η οποία πήρε ξανά το προβάδισμα (2-1) στο 45΄ με μακρινό σουτ του Κωτίδη. Στην επανάληψη η ΕΠΣ Αργολίδας κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ που σημείωσαν οι Γκολέμης με κεφαλιά στο 70΄ και Καραργύρης με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 75΄. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ανδρεόπουλος στο 88΄, με αποτέλεσμα να κριθεί η 3η θέση στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς (Αχαΐα) με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου.

ΕΠΣ Κοζάνης (Θεοχάρης Βογιατζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).

ΕΠΣ Αργολίδας (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.