Βαθμολογία

Εθνική Ελπίδων: «Ιδανική ευκαιρία προετοιμασίας»

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ στα Σπάτα, ολοκληρώθηκε το εξαήμερο προπονητικό camp της Εθνικής Ελπίδων στην Αθήνα. Οι προπονήσεις και η φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ Β', εντάσσονται στο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στην σημερινή προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε προπονητικό διπλό για μια ώρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να δουλέψει, με όλους του παίκτες που είχαν κληθεί στην αποστολή και τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που τον ικανοποιήσαν κατά την διάρκεια του camp.

"H συγκέντρωση μας, ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε κάποιες προπονήσεις, να δουλέψουμε στο τακτικό και πνευματικό τομέα με στόχο να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό μας πλάνο. Εκμεταλλευτήκαμε αυτές τις προπονήσεις, δουλέψαμε και στην νοοτροπία που θέλουμε να έχουν όλα τα παιδιά στους επόμενους αγώνες. Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών σε αυτό το προπονητικό camp. Είναι μεγάλο το διάστημα ως τον Σεπτέμβριο αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δουλέψουν όλο το καλοκαίρι σε αυτά που σχεδιάσαμε στις προπονήσεις."  

Η επόμενη συγκέντρωση της Εθνικής Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν την αναμέτρηση με την Ανδόρα (12/09/2023) για την έκτη αγωνιστική ημέρα των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.