Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε το Κιλελέρ, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια του (PICS)

Ο Μαγνησιακός ήταν εκείνος που πήρε το τρίποντο απέναντι στην Α.Ε. Κιλελέρ με σκορ 1-0, ήταν το μοναδικό γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες μέχρι τέλος και όσο και αν πάλεψε το συγκρότημα του κ. Κώστα Κατσάρα μέχρι τέλους δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βάσω Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (31/5) στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» της Νέας Ιωνίας Βόλου και με την παρουσία τουλάχιστον 1.000 φιλάθλων.

Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με το Κιλελέρ να έχει 9 βαθμούς και να ισοβαθμεί στην κορυφή (είναι πρώτο με περισσότερα γκολ υπέρ) με τον Μαγνησιακό και τον Αστέρα Καρδίτσας. Την προσεχή Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αστέρα Καρδίτσας σε ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Αστέρα Σταυρού εκτός έδρας όπου και θα ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Εκείνο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, ήταν ο αγωνιστικός χώρος (πλαστικό γήπεδο), αφού η ομάδα του Κιλελέρ δεν αγωνίζεται σε τέτοιο γήπεδο, σε αντίθεση με την γηπεδούχο ομάδα που γνώριζε καλά τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου τάπητα.

Η ομάδα του Μαγνησιακού μπήκε δυνατά στο ματς και τουλάχιστον για 25 λεπτά έκανε το παιχνίδι του. Πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πολύ νωρίς σκόραρε στο 13’ όταν ο Ψιάνος εκτέλεσε το φάουλ σε καλό σημείο, η μπάλα έφτασε στον Δημητριάδη, αυτός με κεφαλιά διαβίβασε στον Γαλανόπουλο και με νέα κεφαλιά ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 22’ πολύ ωραία συνεργάστηκε ο Ψιάνος με τον Σιώμο, τελικός αποδέκτης ο Βλάχος που έκανε τη κεφαλιά αλλά πέρασε άουτ.

Μετά το πρώτο μισάωρο άρχισε να ισορροπεί το ματς το Κιλελέρ, καλή ευκαιρία χάθηκε στο 23’ όταν ο Κουβελάς έφυγε στην αντεπίθεση, τον σταμάτησε με τα πόδια ο Βρονταράς σε κόρνερ.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ ήταν εκείνο που έπαιξε καλύτερο παιχνίδι, στο 51’ ωραία σέντρα του Βασίλη Παπαγεωργίου, ο Σωκράτης Αντωνίου εξ’ επαφής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Και οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τίποτα να πάει χαμένο και πάλευαν με όλες τους τις δυνάμεις, έτσι στο 60’ ο Βλάχος βγήκε σε αντεπίθεση, έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Κουτσιρίμπας, τελευταία καλή στιγμή στο 90’ το πλασέ του Αντωνίου, κατάφερε να διώξει με αυτοθυσία ο αμυντικός του Μαγνησιακού.

Φάνηκε πως η ομάδα του Βόλου είχε «διαβάσει» καλά το παιχνίδι του Κιλελέρ, έκλεισε τους διαδρόμους και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Μαγνησιακός (Θάνος Θεοδώρου): Βρονταράς, Δημητριάδης (76’ Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Σιάτρας (10. λ.τρ. Λούρος), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Ψιάνος, Λάμπος, Κρανιάς, Βλάχος, Σιώμος (65’ Λουκάϊ).

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Παπαγεωργίου Β. (79’ Χατζησαββίδης), Τσακίρης, Αντωνίου, Μπαρούτας, Ντιντής Θ. (59’ Γκουγκουλιάς), Παπαγεωργίου Θ. (79’ Αργύρης), Χασομέρης, Βαγενάς (36’ Πανταζής), Κουβελάς, Κατσαμάγκας (55’ λ.τρ. Αναγνώστης).

Διαιτητές: Γεώργιος Τικόζογλου, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Νικόλαος Τυριακίδης (Μακεδονίας), παρ. Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).

Τα αποτελέσματα

ΑΣ Μετέωρα – Εορδαϊκός  0-0

Μαγνησιακός – ΑΕ Κιλελέρ  1-0

ΕΠΣ Γρεβενών – Αστέρας Καρδίτσας 0-3 α.α.

Ρεπό: Αστέρας Σταυρού

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)

1. Κιλελέρ 9-1 9

2. Αστέρας Καρδίτσας 8-6  9

3. Μαγνησιακός 7-3  9

---------------------------------------

4. Αστέρας Σταυρού 5-1 7

5. Εορδαϊκός  5-2  7

6. Μετέωρα 0-6  2

Η συνέχεια (Κυριακή 4/6 - 17:00)

Αστέρας Σταυρού – Εορδαϊκός

ΑΕ Κιλελέρ – Αστέρας Καρδίτσας

Μαγνησιακός – ΑΣ Μετέωρα

Pεπό: ΕΠΣ Γρεβενών