Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Έκτακτη σύσκεψη για τη τελική φάση των υποδομών

Σύσκεψη με θέμα την τελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομών  πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας. Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΕΠΣΝΛ, το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των σωματείων που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς των τμημάτων κ-12, κ-14 και κ-16.
Ο κ. Μπουχλαριώτης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην έκτακτη σύσκεψη, επέστησε την προσοχή στους αρμόδιους των σωματείων να προστατεύσουν τις ομάδες τους από όλες τις παραβατικές καταστάσεις και συμπεριφορές. Κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκόμενων ήταν ότι ο σκοπός των ακαδημιών είναι πρωτίστως να «πλάσει» σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία και έπειτα καλούς ποδοσφαιριστές καθώς και πως τα πρωταθλήματα των υποδομών αποτελούν το καλύτερο μέσο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε – μέσω τηλεδιάσκεψης –  και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών κ. Έξαρχος, ο οποίος δεσμεύτηκε πως ο προγραμματισμός για τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι.
Επιπλέον το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννης Κ., ο οποίος από πλευράς του ενημέρωσε για το νέο αθλητικό νόμο και τις ποινές αυτού για περιστατικά βίας, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Αγγελούλης Χ. (αρμόδιος για τους ορισμούς στα πρωταθλήματα υποδομών) ο οποίος μετά από κοινό αίτημα της ΕΠΣΝΛ και των σωματείων  θα ορίσει έμπειρους διαιτητές να διευθύνουν τους ημιτελικούς και τελικούς.

Στο τέλος της συνάντησης κοινός τόπος όλων ήταν να διεξαχθούν οι τελικοί σε όμορφο κλίμα που να προωθεί την ευγενή άμιλλα ώστε να τους απολαύσουν τόσοι οι ποδοσφαιριστές – που αποτελούν τους πρωταγωνιστές – όσο και οι φίλαθλοι.