Βαθμολογία

Ανώτερο το Κιλελέρ στην Πτολεμαΐδα, βάζει πλώρη για Γ’ Εθνική! (PICS)

Η Α.Ε. Κιλελέρ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας (0-2) κόντρα στον Εορδαϊκό και κρατάει την ομάδα στην πρώτη θέση και πλέον μόνη της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Στο αγωνιστικό μέρος οι νικητές μπήκαν με ορμή στο ματς και δύναμη, ήταν εκείνοι που είχαν την απόλυτη κυριαρχία σε όλο το ματς.

Στο πρώτο μέρος στο 35’ άνοιξε το σκορ, στην επανάληψη δε υπέταξε τον αντίπαλο Εορδαϊκό στο ρυθμό της και φυσικά στην ανωτερότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο ματς.

Στο 56’ έφτασαν και στο 0-2 απώλεσαν και ευκαιρίες για να διευρύνουν και άλλο το σκορ και φυσικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αφού είναι πλέον πολύ κοντά στην Γ’ Εθνική.

Από την αρχή του ματς οι παίκτες του Κιλελέρ είχαν καλύτερα πατήματα και τρεξίματα, ενώ κυκλοφορούσαν με άνεση τη μπάλα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο με νερό, αφού δύο ημέρες πριν έβρεξε καταρρακτωδώς.

Αλλά και στη σημερινή ημέρα έβρεξε αρκετά πριν το ματς. Τουλάχιστον 500 άτομα κατέκλυσαν την εξέδρα του γηπέδου στην Πτολεμαΐδα. Τουλάχιστον 70-80 άτομα ταξίδεψαν από το Κιλελέρ για να ενισχύσουν την ομάδα της Λάρισας, που τους αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο με το τρίποντο.

Στο 20’ καλό φάουλ του Παπαγεωργίου Θ., ανάγκασε τον Παναγιωτίδη να βγάλει σε κόρνερ. Στο 32’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη όταν ο Παπαγεωργίου Θ. πέρασε την άμυνα, έδωσε για τον Χασομέρη, που δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 35’ σέντρα ακριβείας από τον Άκη Βαγενά για τον Ηλία Πανταζή που με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 53’ ο Τσαγκαλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, σουτ του Γούρτη, η μπάλα κόντραρε αρχικά, την κεφαλιά του Σέχι μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας.

Στο 56’ φάουλ κέρδισε ο Πανταζής, εκτέλεσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ωραία κεφαλιά του Βασίλη Κατσαμάγκα για το 0-2. Στο 61’ σέντρα του Πανταζή, ο Χασομέρης το σουτ μέσα αποτην περιοχή, πέρασε άουτ.

Στο 88’ ωραία έδωσε ο Παπαγεωργίου Θ. στον Αναγνώστη, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Παναγιωτίδης και νέο σουτ του Κουβελά από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

*Η διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ ευχαριστεί την ομάδα του Εορδαϊκού για την άψογη φιλοξενία.

Εορδαϊκός (Κώστας Τσαγκαλίδης): Παναγιωτίδης, Γούρτης (85’ Τρούπκος), Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης (10’ λ.τρ. Ντερβέσι), Στεργιόπουλος, Σέχι, Τσαγκαλίδης Η., Καβαλάρης (85’ Καλόγηρος), Ματούλας (60’ Χιμολάρι), Πούλιος, Σωτηριάδης.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (70’ Ντιντής Θ.), Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Γκουγκουλιάς (81’ Αργύρης), Κατσαμάγκας (81’ Χατζησαββίδης), Χασομέρης (77’ Αναγνώστης), Βαγενάς (70’ Κουβελάς), Παπαγεωργίου Α., Παπαγεωργίου Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζίκας, Λαζαρίδης, Κολιπέτρος (Μακεδονίας).

Τα αποτελέσματα

Εορδαϊκός-Κιλελέρ 0-2

Αστέρας Καρδίτσας – Μαγνησιακός 3-2

ΕΠΣ Γρεβενών – Αστέρας Σταυρού 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Η βαθμολογία (4η αγωνιστική)

1. Κιλελέρ 9-0 9

2. Αστέρας Σταυρού 5-1 7

3. Εορδαϊκός 5-2 6

..................................................

4. Μαγνησιακός 6-3 6

5. Αστέρας Καρδίτσας 5-6 6

6. Μετέωρα 0-6 1

Η συνέχεια (Τετάρτη 31/5 - 17:00)

Μετέωρα – Εορδαϊκός

Μαγνησιακός – Κιλελέρ

ΕΠΣ Γρεβενών – Αστέρας Καρδίτσας 0-3 α.α.

Ρεπό: Αστέρας Σταυρού