Βαθμολογία

Στο τεχνικό επιτελείο του Μακεδονικού ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Στο τεχνικό επιτελείο του Μακεδονικού εντάχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του γυμναστή και προπονητή Δημήτρη Θεοδωρίδη, στον ρόλο του γυμναστή και υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, στο πλάι του νέου προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο 27χρονος (23/05/1996) απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης υπήρξε ποδοσφαιριστής της «πράσινης» Ακαδημίας και της θυγατρικής ομάδας του Μακεδονικού, ενώ αργότερα προστέθηκε στο δυναμικό team προπονητών της Ακαδημίας, αναλαμβάνοντας ανά τα χρόνια πολλά αγωνιστικά τμήματα, καθώς και – από φέτος – ρόλο βοηθού προπονητή και γυμναστή στη νεοσύστατη Κ19 που πρωταγωνίστησε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ανέλαβε άμεσα δράση, συμμετέχοντας στην πρώτη προπόνηση του Μακεδονικού υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη το απόγευμα της Τετάρτης (24/05).

Καλωσορίσματα δεν χρειάζονται, ούτε συστάσεις, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχές στον Δημήτρη για υγεία και επιτυχίες (και) με την ομάδα ανδρών!».