Βαθμολογία

Νέο τιμ με τη «βούλα» στην Ανθούπολη! (PICS)

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν στο «στρατόπεδο» της Ανθούπολης αναφορικά με το νέο τεχνικό επιτελείο που θα «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, όπου το σωματείο έχει υψηλές βλέψεις και στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/5), στο γήπεδο Ανθούπολης βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. και έδωσαν τα «χέρια» με το νέο τεχνικό επιτελείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός που ανέλαβε την καθοδήγηση της Ανθούπολης για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι ο κ. Τάσος Μπεριτζάς που διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στο νομό μας, όσο και εκτός. Έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες και έχει σημειώσει επιτυχίες αλλά και ανόδους, με πρόσφατη την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Τελευταίος του «σταθμός» ήταν ο Διγενής Νεοχωρίου (ομάδα Γ’ Εθνικής του νομού Τρικάλων).

Συνεργάτες του θα είναι όπως και στις προηγούμενες ομάδες που έχει εργαστεί, ο κ. Κώστας Παπαρίζος που διακρίνεται για την μαχητικότητά του και βοηθάει σημαντικά το έργο του τιμ, από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης όπου αναλαμβάνει.

Τέλος στο τιμ θα είναι και ο κ. Λεωνίδας Κιόρογλου και θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Έχει εργαστεί και αυτός με τη σειρά του σε πολλές ομάδες και αναμένεται να βοηθήσει από το δικό του πόστο.

Όπως λοιπόν φαίνεται και με «γυμνό οφθαλμό», ο πήχης έχει μπει ψηλά και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πρίφτης από πολύ νωρίς θέλει να ετοιμάσει την ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι πρώτες επαφές για ανανεώσεις αλλά και τις μεταγραφές που θα γίνουν την περίοδο του καλοκαιριού.