Βαθμολογία

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων Παλαιμάχων στην Λάρισα

Η καρδιά του βετερανισμού και το ελληνικού μπάσκετ θα «χτυπάει» στην Λάρισα το τριήμερο 26-28 Μαΐου.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας με αρωγούς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφάιρισης διοργανώνει το επόμενο σαββατοκύριακο το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Βετεράνων- Παλαιμάχων, σημειώνοντας μια σειρά από ρεκόρ και καινοτομίες που υπόσχονται σπουδαίο θέαμα, αλλά κυρίως την προώθηση του αθλήματος και του βετερανισμού, του κινήματος που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους παγκοσμίως.

Το 9ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέχει πλέον το ρεκόρ συμμετοχών, καθώς το παρών στην Λάρισα θα δώσουν 28 ομάδες και περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά θα γίνουν και αγώνες γυναικών, γεγονός που θέληση όλων είναι να καθιερωθεί.

Το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων- Παλαιμάχων θα διεξαχθεί στα τρία κλειστά γυμναστήρια του ΕΑΚΛ, (Νεάπολης, Αλκαζάρ και Αγίου Θωμά), ενώ οι ομάδες θα χωριστούν στις ηλικιακές κατηγορίες 40+, 45+, 50+ και 60+ για τους άνδρες και 35+ για τις γυναίκες.

Το Σάββατο 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση με την παρουσία όλων των συμμετεχόντων και πολλές βραβεύσεις ανθρώπων που «σημάδεψαν» το λαρισινό μπάσκετ.