Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Παρά την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό κατέστη ανέφικτο για λόγους που υπερβαίνουν την επιθυμία μας. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, στην τελική σύσκεψη της Τετάρτης (17/5) στον Βόλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξάντλησε κάθε περιθώριο, ωστόσο το σχετικό πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού δυστυχώς δεν διαφοροποιήθηκε.

Ως εκ τούτου και με δεδομένες τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, της Αστυνομίας και του αρμόδιου υπουργείου, είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε στους φιλάθλους μας πως δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οποιουδήποτε εκτός από τους ελάχιστους ονομαστικά διαπιστευμένους των δύο ΠΑΕ και της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει καμία πρόσκληση, δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο οποιοσδήποτε άλλος πλην αυτών.

Επιπλέον, την ημέρα του τελικού θα υπάρχουν στις εισόδους της πόλης αστυνομικοί έλεγχοι και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν εκτός από τους διαπιστευμένους να προσεγγίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη του Βόλου την Τετάρτη και να προστατέψουν την ομάδα και τον εαυτό τους από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.