Βαθμολογία

Γεύμα στην Αστραπή Ν.Π. και ανανέωση για Καφφέ – Τσουμάνη (PICS)

Σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα, έγινε την Πέμπτη (18/5) στα γραφεία της Αστραπής Νέας Πολιτείας, εκδήλωση που αφορούσε τα τμήματα υποδομής Κ15 – Κ16. Και τα δύο τμήματα πέρασαν στα προημιτελικά που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρότι ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, είχε και κάποιες ψιχάλες βροχής, η ψησταριά πραγματικά πήρε φωτιά. Πάνω από 300 πεντανόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα από το γνωστό κρεοπωλείο «Πουτόκα» έψησε ο ένας και μοναδικός Φώτης (o φροντιστής της ομάδας).

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης, μαζί με τους προπονητές των Ακαδημιών αλλά και της μεγάλης ομάδας κ. Γιώργο Καφφέ που έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο, καθώς και τον κ. Θανάση Τσουμάνη που ήρθε τη φετινή χρονιά από την ομάδα της Ομόνοιας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όπως μας είπε και ο Γιώργος Καφφές ήταν η καλύτερη μεταγραφή που έγινε στην Αστραπή! Ο Θανάσης Τσουμάνης είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός, τον αγαπούν πάρα πολύ τα παιδιά και φυσικά κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία.

Ο κ. Καραμούτης δήλωσε πως το καλοκαίρι θα γίνουν οι εκλογές στο σωματείο, όμως όπως και να έχει θα είναι πάντοτε αρωγός στην ομάδα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αφού καταθέτει σώμα και ψυχή για κάτι που αγαπάει τόσο πολύ.

Εκείνοι όμως που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά είναι οι Γιώργος Καφφές και Θανάσης Τσουμάνης που ανανεώνουν τη συνεργασία τους. Στην όμορφη συνάντηση ήταν και οι υπόλοιποι προπονητές της Ακαδημίας: Αποστόλης Κατσιάνος (Κ9), Κώστας Καλτσάς (Κ15), Λάμπρος Βλάχος (Κ16).

Φυσικά ήρθε και η μεγάλη ομάδα στο γεύμα της διοίκησης και η βραδιά έκλεισε με πειράγματα, γέλιο και πολλά χαμόγελα.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό.