Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο στον Ταβάρες

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό Β’ υπέγραψε ο Μιγκέλ Ταβάρες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ θα μείνει στο Τριφύλλι έως το καλοκαίρι του 2027. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Μιγκέλ Ταβάρες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Πράσινους, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Μιγκέλ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 και εξελίχθηκε άμεσα σε βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 18 αναμετρήσεις στην Super League 2, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και δίνοντας ισάριθμες ασίστ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Είχα μια καλή σεζόν, αλλά προέκυψε ο τραυματισμός. Δεν το βάζω κάτω όμως, θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω, να ανταποδώσω την στήριξη που μου δείχνει ο Σύλλογος και να φτάσουμε μαζί σε επιτυχίες στο μέλλον», ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου ποδοσφαιριστή αμέσως μετά την υπογραφή του καινούργιου συμβολαίου του».