Βαθμολογία

«Ας κάνουμε το 60ο έτος της ΑΕΛ ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία της»

Ως ΠΑΕ ΑΕΛ αισθανόμαστε την υποχρέωση να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους εκείνους τους χιλιάδες οπαδούς, φιλάθλους και φίλους της ομάδας μας απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, για τις ευχές που με κάθε τρόπο εξέφρασαν με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά της.

Αποδεικνύεται εμπράκτως, σ’ όποια στιγμή της ιστορίας της κι αν βρίσκεται η ΑΕΛ, ότι η 17η Μαϊου είναι εδώ και 59 χρόνια μια εμβληματική ημερομηνία όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που χαιρετίζει την ίδρυση της μοναδικής ομάδας της ελληνικής περιφέρειας που κατέκτησε την κορυφή του.

Της ομάδας που μέσα από έντιμους αγώνες μετουσίωσε σε τίτλους και επιτυχίες την επαναστατικότητα του λαού της απέναντι σε κάθε λογής κατεστημένο, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες όσων εμπνεύστηκαν την Αθλητική Ένωση Λάρισας και συνυπέγραψαν την ίδρυσή της μια μέρα σαν κι αυτή το 1964, στο Δημοτικό Ωδείο.

Έχοντας – ως διοίκηση Λαρισαίων – πλήρη συναίσθηση της κληρονομιάς της οποίας οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι, καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να σταθεί στο πλευρό μας, για να κάνουμε πλέον το 60ο έτος ζωής της ομάδας, ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορικά ξεχωριστή διαδρομή της!

ΠΗΓΗ