Βαθμολογία

Στον έβδομο ουρανό η Δόξα Αργυροπουλίου! (PICS)

Την Κυριακή (14/5) και ώρα 19:30 έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην Δόξα Αργυροπουλίου που ανέβηκε στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, αφού συγκεντρώθηκαν φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας, καθώς και τοπικοί άρχοντες που τίμησαν την εκδήλωση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και χαρακτηριστικές εικόνες. Το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Κόκκουρας Ιωάννης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Κατσαρός Χριστόφορος. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αργυροπουλίου κ. Βογιατζής Αποστόλης.

Παλιοί διοικητικοί της Δόξας, ο κ. Παπαγεωργίου Δημήτρης, καθώς και ο κ. Μπαξεβάνος Χρήστος. Την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης.

Τιμητική πλακέτα απένειμαν οι παλαίμαχοι της ομάδας στην φετινή Δόξα στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσά τους πριν την απονομή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, μαζί με τον κ. Αχιλλέα Σταυρίδη από τα γραφεία της ΕΠΣΛ, απένειμαν τα μετάλλια στους πρωταθλητές καθώς και το Κύπελλο.

Η χαρά όλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μετά την μεγάλη επιτυχία που πέτυχε η ομάδα τη φετινή χρονιά.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης που έδωσε συγχαρητήρια για της επιτυχία και όπως τόνισε «δεν έχει σημασία το να πέσεις, αλλά το να μπορείς να σηκωθείς».

Επίσης μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στέλιος Μπαχτσιβάνος που ευχαρίστησε όλη τη διοίκηση τον προπονητή κ. Φεραίο Γιαννακό και τους ποδοσφαιριστές που ήταν και οι πρωταγωνιστές στην άνοδο της ομάδας.