Βαθμολογία

Εύα Αντωνοπούλου: Ετοιμάζει μεταγραφή στο OPEN;

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στο τηλεοπτικό σκηνικό μετά τις εκλογές με την Εύα Αντωνοπούλου να είναι κοντά στο να γίνει μία από αυτές. Η αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ μοιάζει κοντά με το κανάλι του Open να τη καλεί στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, που κυκλοφορεί, οι πληροφορίες λένε ότι η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση από το Open για να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου και η κάλυψή της έγινε εκ των εσώ και όχι με κάποια μεταγραφή.

Στο Open όμως θέλουν να δυναμώσουν κι άλλο το δυναμικό τους και η Εύα Αντωνοπούλου κρίνεται η κατάλληλη για να το κάνει αυτό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Open δείχνει ενδιαφέρον για την άνκοργουμαν ωστόσο αυτή τη φορά το «φλερτ» μοιάζει πιο σοβαρό από ποτέ.

Το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι σύντομα να δούμε την Εύα Αντωνοπούλου να εγκαταλείπει το κανάλι του Φαλήρου και να μετακομίζει στο Open.

ΠΗΓΗ