Βαθμολογία

Ελένη Τσολάκη: «Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω στο OPEN»

Τις πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN έκανε η Ελένη Τσολάκη και προβλήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια επανέλαβε πως προτεραιότητα για την επόμενη σεζόν είναι να συνεχίσει στον ίδιο σταθμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη εξήγησε πως «φαντάζομαι ότι η διοίκηση έχει σκεφτεί την επόμενη ημέρα πως θα κυλήσουν τα πράγματα και μένει από εδώ πέρα να ξεκινήσουμε να δούμε τι θα γίνει, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ποιος θα αναλάβει και να κάνουμε τις κουβέντες μας. Δεν ξέρω ακόμα, ρε παιδιά, τίποτα».

«Θα δούμε για τη νέα σεζόν. Τώρα ότι και να πω είναι κάτι που δεν το ξέρω γιατί ήταν μια εξέλιξη πολύ πρόσφατη που δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν είναι ότι το αποφεύγω πραγματικά».

«Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω. Είμαι σε αυτόν τον σταθμό δυόμιση χρόνια, η συνεργασία μου είναι άψογη, με τα παιδιά έχω μια καταπληκτική συνεργασία μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βεβαίως και προηγείται για μένα το OPEN» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη τσολάκη στους δημοσιογράφους και τις κάμερες που βρέθηκαν έξω από το στούντιο της πρωινής της εκπομπής

ΠΗΓΗ