Βαθμολογία

«Οι στιγμές δεν μας ευνόησαν»

Ο τεχνικός του Μακεδονικού, Άγγελος Ζαζόπουλος, έμεινε με την «πικρή γεύση» του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με την ΑΕΛ.

«Παίξαμε με μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα στην κατοχή της μπάλας και το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, στο χρονικό σημείο που δείξαμε ότι ελέγχουμε καλύτερα και μπορούμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή το πληρώσαμε με μία στημένη μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο. Είχαμε κι εμείς ένα δοκάρι από μία στατική φάση, αλλά η πλάστιγγα έγειρε προς τον αντίπαλο, που είχε καλύτερη εικόνα. Εμείς πάντως φεύγουμε με ένα παράπονο για το δεύτερο ημίχρονο, γιατί οι στιγμές δεν μας ευνόησαν.

Εγώ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε άμεσα τη συνέχεια που έχουμε να δώσουμε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι».

«Το δεύτερο γκολ ήταν και το σημείο που τελείωσε το ματς»

Ο Θανάσης Λεωνιδόπουλος σημείωσε για την ήττα του Μακεδονικού, «ήταν ένα δυνατό ματς και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Αφήσαμε την κατοχή της μπάλας στον αντίπαλο ο οποίος έχει ποιοτικούς μέσα από τη μέση και μπροστά.

Δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες, αλλά καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο να κάνουμε άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το ματς. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ σε μία στατική φάση και παρά το γεγονός πως ανεβήκαμε και χάσαμε ευκαιρίες, το δεύτερο γκολ ήταν και το σημείο που τελείωσε το ματς».

ΠΗΓΗ