Βαθμολογία

Γκουτσίδης: «Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες»

Αυτή τη φορά η ΑΕΛ είχε και το γκολ σε σχέση με τα ματς με Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκό κι έτσι ήρθε και η νίκη κόντρα στον Μακεδονικό με 2-0 στο στάδιο Αλκαζάρ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ο προπονητής της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι στόχος είναι η ομάδα να φτάσει με νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έκανε αναφορά και στον Δημήτρη Μιλτιάδη που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό και την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουν όλοι στα νεαρά παιδιά.

Αναλυτικά τόνισε: «Για εμάς ήταν ακόμα ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε βαθμολογικά το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι σήμερα, όχι γιατί θέλαμε, αλλά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά είχαμε τρεις ελλείψεις με τον Νικολιά να τραυματίζεται στο ζέσταμα. Όλοι είναι παίκτες βαρόμετρο στην επιθετική γραμμή στα τελευταία παιχνίδια.

Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά που τους αντικατέστησαν ακολούθησαν το πλάνο και ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μας έλειπε, όπως και στα ματς με Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό Β, ήταν το γκολ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Ο αντίπαλός μας ρίσκαρε και χάσαμε την ηρεμία μας, αλλά πιστεύω στις κρίσιμες στιγμές αντιδράσαμε σωστά. Διαχειριστήκαμε την κούραση μας σωστά, ενώ και ο Μιλτιάδης που ήταν ανέτοιμος και χωρίς προπονήσεις στα πόδια του έδειξε ότι έχει θέληση και δυνατότητες.

Εμείς εμπιστευόμαστε αυτά τα παιδιά γι’ αυτό και τον χρησιμοποιήσαμε. Έδειξε ότι έχει ουσία, κάτι που φάνηκε από την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Εμείς συνεχίζουμε για να κάνουμε μόνο νίκες και να τελειώσουμε με αυτό το τρόπο το πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ