Βαθμολογία

Η 20μελής αποστολή για τον αγώνα με τον Μακεδονικό

Ενόψει του αγώνα με τον Μακεδονικό (14/05, 16:00) στο Αλκαζάρ, για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της SL2, ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Γκουτσίδης, κατέληξε μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης σε 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας αναγκαστικά εκτός αποστολής τον Ογκμπόε, που ενοχλείται στο ισχύο από το ματς με τον Παναθηναϊκό Β’ και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει εντελώς στη διάρκεια της εβδομάδας, όπως και τον Πεντρόσο, που εξέτισε μεν τιμωρία μιας αγωνιστικής αλλά ένα οστικό οίδημα στο μετατάρσιο εξακολουθεί να του προκαλεί πόνο και η τεχνική ηγεσία επέλεξε να μην ρισκάρει για κανέναν από τους δύο.

Εκτός έμεινε και ο Γαρουφαλιάς, λόγω ασθενείας, για να επιστρέψουν στον αντίποδα στην αποστολή ο Γλυνός, αλλά και ο Μιλτιάδης, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, στην 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Συγκεκριμένα, την 20άδα της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση, αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης,  Κόλα, Μαξιμένκο, Πλέγας, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Νίνο, Μαυριάς, Τσιριγώτης και Γλυνός.  

  • Να σημειωθεί ότι και ο αγώνας ΑΕΛ-Μακεδονικού θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Formedia Radio 99.8, μέλος του φορέα διαχείρισης της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, 21ADmedia!

Στο μεταξύ, από τις 14:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων κατά την ημέρα του αγώνα, με τις τιμές να είναι όπως πάντα οι εξής: ΘΥΡΑ 2/15€, ΘΥΡΑ 3/20€, ΘΥΡΑ 4/15€, ΘΥΡΑ 8/10€, ΘΥΡΑ 10/10€, ενώ 5€ είναι το εισιτήριο για τους ενηλίκους συνοδούς των μαθητών Α’-Β’ Γυμνασίου, κατόχων σχετικής μαθητικής πρόσκλησης.

ΠΗΓΗ