Βαθμολογία

Σπουδαία πρόκριση για την Μικτή Κ-16 ΕΠΣΛ (PICS)

Μεγάλη επιτυχία για την Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ, την Πέμπτη (11/5) στο Στάδιο Αλκαζάρ. Η ομάδα της Λάρισας πέρασε στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηπείρου με σκορ 2-0.

Τα γκολ για την ομάδα της Λάρισας σημείωσαν στο 29’ ο Τσιακμάκης με κεφαλιά και στο 53’ ο Μπιώτης με πέναλτι. Η ομάδα του κ. Δημήτρη Τσετσίλα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με σκορ 2-0 της ομάδας των Ιωαννίνων και τώρα ετοιμάζεται για την Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηρακλείου με στόχο την είσοδο της στις 4 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά.

ΕΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσιακμάκης, Σαΐτης (89′ Πατσιατζής), Παπαδάκος (83′ Μεσσής), Μπιώτης (73′ Καγκελάρης), Δριστέλας (89′ Μαξακούλης), Δαλλιός (73′ Δαούλας).

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Βασίλης Κίτσης): Ντελής, Βενέτης, Πολιός (62′ Δάλλας), Αναγνωστόπουλος, Γκόγκας, Ζακόπουλος (89′ Ντίνος), Φλώρος (62′ Κατσιώτας), Χαλάτσης, Τζουβάρας (87′ Ευαγγελής), Σκουτελιάς, Νικολάου (46′ Κοσμάς).

Διαιτητές: Καρβούνη – Γερμάνης – Γκατζούνα (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

* Στην επόμενη φάση (προημιτελική) η ομάδα της ΕΠΣ Ν. Λάρισας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηρακλείου που επικράτησε της ΕΠΣ Μεσσηνίας με 4-2.