Βαθμολογία

Νικηφόρο φινάλε για την Δόξα Αργυροπουλίου (PICS)

Ολοκληρώθηκαν τα πλέι στη Β’ ΕΠΣΛ την Πέμπτη (11/5) με την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Α’» ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την Δόξα Αργυροπουλίου να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλα είχαν κριθεί στην προηγούμενη αγωνιστική μετά την ήττα του Ιπποκράτη από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η σημερινή νίκη της Δόξας Αργυροπουλίου με σκορ 1-2 είναι αφιερωμένη από όλη τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Στέλιο Μπαχτσιβάνο, στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αποστόλη Τσιάγκο που έγινε πατέρας, του εύχονται να του ζήσει ο γιος που έφερε στη ζωή. Μάλιστα την προσεχή Κυριακή, θα γίνει και η απονομή κυπέλλου στην Δόξα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις 19:30, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Στο αγωνιστικό, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν περισσότερο αποφασισμένοι είχαν τον έλεγχο του ματς, πολύ νωρίς στο 11’ ο Παναγιώτης Κίτσιος έβγαλε τη σέντρα για τον Δημήτρη Κόκκορα και αυτός με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 32’ ο μαχητικός Ανδρέας Βογιατζής έβγαλε τη σέντρα, ο Κόκκορας το σουτ από κοντά, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ σε μία αδράνεια της άμυνας του Αργυροπουλίου, ο Χρήστος Μήτρος το ψηλοκρεμαστό σουτ σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στην επανάληψη στο 64’ ο Ανδρέας Βογιατζής εκτέλεσε το φάουλ, ο Σακοράφας έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ η Δόξα μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν ο Βογιατζής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κόκκορας τη κεφαλιά για το 1-2.

Ο Ιπποκράτης πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσα, έτσι στο 88’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που έκανε ο Γκόνας, απέκρουσε ο Καρκατζιάς με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ ο Πλιάτσικας έκανε το σουτ, κόντραρε και έφυγε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή στο 84’ για τον Ιπποκράτη, με τη διπλή χαμένη ευκαιρία του Ζυγούρη, το πρώτο σουτ που έκανε το έδιωξαν οι αμυντικοί, ενώ το δεύτερο από κοντά έφυγε άουτ.

Ιπποκράτης (Θοδωρής Μπαλωτής): Αργυρόπουλος, Γκόνας, Γεωργούλας, Κίτσας (88’ Καραμπίνας), Κουρούκας, Κωστάκης (46’ Φραχόλι Φ.), Κουκλωμένος (88’ Χατζηνικολάου), Μπάσιος, Μήτρος Χ., Ζυγούρης (88’ Μήτρος Π.), Μήτρος Κ. (68’ Βούγιας).

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Καρκατζιάς, Γουναράς, Κίτσιος Π., Τσιρογιάννης, Δασκαλόπουλος, Βάνης, Φουρτούνας (46’ Καλόγηρος), Σακοράφας, Καμαγιάννης (55’ Πλιάτσικας), Βογιατζής, Κόκκορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Γκαρέλης, Βαλιώτης.