Βαθμολογία

Το ντέρμπι του Μιλάνου βάφτηκε μπλε και μαύρο

Το ντέρμπι του Μιλάνου βάφτηκε μπλε και μαύρο με την εξαιρετική Ίντερ να επικρατεί 2-0 ως τυπικά φιλοξενούμενη και να είναι με το ένα πόδι στον τελικό!

Μόλις στο 8’ ο Τζέκο με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Κι ενώ η Μίλαν δεν είχε συνέλθει απ’ το γκολ εις βάρος της, η Ίντερ «χτύπησε» ξανά. Στο 11’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των φιλοξενούμενων και «εκτέλεση» του Μικιταριάν, ήρθε το 0-2.

Στο 16’ ο Τσαλχάνογλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 31’ κέρδισαν πέναλτι, όμως μετά από έλεγχο της φάσης διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει παράβαση πάνω στον Λαουτάρο και πάρθηκε πίσω η απόφαση. Στι 63' ο Τονάλι είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μίλαν, αλλά το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο δοκάρι.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (82' Καλουλού), Κιάερ (59' Τιάο), Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κρούνιτς, Σαλεμάκερς (60' Ορίγκι), Μπενασέρ (18' Μεσίας), Ντίαθ (82' Πομπέγκα), Ζιρού.

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78' Γκαλιαρντίνι), Μικιταριαν (63' Μπρόζοβιτς), Ντιμάρκο (71' Ντε Φράι), Μαρτίνες (78' Κορέα), Τζέκο (70' Λουκάκου).