Βαθμολογία

Οι αριθμοί της 9ης αγ. Stoiximan Playoffs και 6ης Playouts

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό έσπασε ένα αρνητικό σερί που τον ήθελε να μην έχει επικρατήσει στα επτά τελευταία παιχνίδια του με τους Πράσινους εντός και εκτός έδρας.

Η τελευταία του νίκη ήταν στις 16 Μαΐου 2021 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με 4-1. Από τότε υπήρξαν τρεις νίκες του Παναθηναϊκού και τέσσερις ισοπαλίες. Οι επτά αναμετρήσεις χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν και το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και κρατούσε από το 1987-1990, όπου πάλι ο απολογισμός ήταν τρεις νίκες του Παναθηναϊκού και τέσσερις ισοπαλίες.

Τα 20 τέρματα στην Super League έφτασε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με αυτό που σημείωσε κόντρα στον Βόλο την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023. Πλέον η ομάδα της Μαγνησίας είναι ο αγαπημένος του αντίπαλος, αφού έχει σημειώσει τα τέσσερα από τα είκοσι σε αναμετρήσεις απέναντι της, ενώ δεύτερος είναι ο Άρης, απέναντι στον οποίο έχει σημειώσει τρία γκολ.

Ο Λεβαδειακός είναι η μοναδική ομάδα που υποβιβάστηκε χωρίς να κάνει ήττα στις αναμετρήσεις της στα Playouts. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν ηττήθηκε στις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, αλλά πλέον δεν έχει μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία. Αήττητη πορεία στην διαδικασία των Playouts έχουν κάνει μέχρι τώρα ο Αστέρας Τρίπολης (2019-20), ο ΟΦΗ (2020-21) και ο Ιωνικός (2021-22).

ΠΗΓΗ