Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε με «τεσσάρα», τερμάτισε 4ος ο Οικονόμος

Νικηφόρα αποχαιρέτησε την χρονιά ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του Αετού Μακρυχωρίου με 4-0 και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Αφού έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βλαχάκη (24', 38') που εξουδετέρωσε ο Τσικρίκης, οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο 39' με τον ίδιο παίκτη που αξιοποίησε το γύρισμα του Τσούτσα, ενώ το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
 
Στο 55' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Γκαμπούρα που απέκρουσε σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια ο Ν.Δραχαλίβας, ενώ στο 57' από προσπάθεια του Στ.Δραχαλίβα ο Τσούτσας ολοκλήρωσε την φάση γράφοντας το 2-0.Στο 61' μετά την σέντρα του Μπουμπουνάρα, ο Δραχαλίβας ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, για να ακολουθήσουν καλές στιγμές των Μακρυχωριτών για το γκολ της τιμής με τον Παπανικολάου (63') και κυρίως τον Τσαπατόρη (69' - 72'). Τελικά, στο 81' ο Βλαχάκης εκδήλωσε μία ακόμη επιθετική ενέργεια διεκδικώντας την επίτευξη γκολ, ενώ η ακούσια αντίδραση του Πέππα έστειλε απλώς την μπάλλα στο βάθος της εστίας για να διαμορφωθεί το 4-0.
 
Εύκολο το έργο του διαιτητή Πέτρου Γκάγκα και των βοηθών Βαγγέλη Καραθάνου - Δημήτρη Αναγνωστόπουλου.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Γκόλτσιος (54' Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Γανός, Νικολακούλης, Τσούτσας, Πούτας (79' Γεωργούλης), Δ.Μουλτσιάς, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
 
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γιαννακόπουλος, Γραβάνης (50' Μπιτσαράς), Πέππας, Παπανικολάου, Χουτεσιώτης (50' Χύσα), Καζάκος, Λάλλας (50' Κυρίτσης), Χριστοδουλόπουλος (50' Τσαπατόρης), Γκαμπούρας, Μπλάντας.