Βαθμολογία

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την σεζόν ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Στην δεύτερη θέση ολοκλήρωσε την σεζόν ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 στην έδρα του Σμόλικα Φαλάνης και έτσι με 71 βαθμούς ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Σμόλικα να παίρνει “κεφάλι” στο σκορ στο 14′ με σκόρερ τον Νερπιέτρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Πατσή και πέτυχε το 1 – 0.

Ο Αχιλλέας ισοφάρισε με τον Τσατσελάρι στο 59′ ο οποίος με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον Παπαγιάννη και πέτυχε το 1 – 1.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μπουκουβάλα έχασαν μεγάλες στιγμές με τους Τσατσελάρι, Γκαραλιάκο, Κερμελίδη όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα της νίκης.

Ο Αχιλλέας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 77′ ο Λάιος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Κόκκινος, Χαζίζι, Τάφα, Νερπιέτρι, Πολύζος, Σκούπρας, Πατσής, Χαρισούλης, Κουτσούκης (76′ Γαζέτας), Γκιόνα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Τσαπραΐλης, Λάιος, Κούλπας, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Αετόπουλος, Μπρόσκα, Κρικώνης (60′ Καραλούλης), Τσατσελάρι, Γκαραλιάκος (75′ Κώστας), Κερμελίδης.