Βαθμολογία

(Χ)ορταστική ισοπαλία στη Νίκαια (PICS)

Ένα χορταστικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νίκαιας ανάμεσα στον Παναγροτικό και τον Φαλανιακό στο φινάλε της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX με τελικό σκορ 3-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό ήταν αρκετά, μοιρασμένα για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Υπήρχε μεγάλη αγωνιστικότητα εκατέρωθεν με δύναμη και αρκετές ευκαιρίες χαμένες. Οριζόντιο δοκάρι για τον Φαλανιακό καθώς και πέναλτι.

Στο 3’ συνεργάστηκαν άψογα Πετράκης με Φασούλα, τελικός αποδέκτης ο Γκανάβας, έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου.

Στο 5’ πέρασε την άμυνα ο κορυφαίος σήμερα για τον Παναγροτικό Βασίλης Σώκος, έκανε το πρώτο σουτ, έδιωξε προσωρινά με τα πόδια ο Κωνσταντίνου, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντανίκας εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιώργος Πανταζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.


Στο 10’ νέα ευκαιρία με τον Γκανάβα, ο οποίος πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ, έδιωξε όμως ο Κωνσταντίνου.

Στο 16’ ωραία σέντρα του Πανταζή, για τον Ντανίκα, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά το σουτ του Κολοβού μπλόκαρε ο Κατσιανάκης. Ένα λεπτό αργότερα σουτ ψηλοκρεμαστό του Τσιάκου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Και στο 21’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τσιάκος και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 22’ το σουτ του Παπαθανασίου εξ’ επαφής, έδιωξαν οι αμυντικοί, ενώ στο 28’ ο Ακρίβος ανέτρεψε τον Τσιάκο, πέναλτι καταλόγισε ο ρέφερι, εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης για το 1-2.

Στο 33’ ωραία συνεργασία του Βασίλη Σώκου με τον Μιχάλη Γκανάβα, που έκανε εξαιρετικό ματς, αυτός έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ για το 2-2 και ένα λεπτό αργότερα οι δύο παίκτες που ήταν σε «κέφια» δηλαδή ο Σώκος με τον Γκανάβα έκαναν και το 3-2.

Στο 44’ το πρώτο σουτ του Κολοβού απέκρουσε με τα πόδια ο Κατσανάκης, η επιμονή όμως του Βαγγέλη Καρακίτσιου έφερε νέο σουτ για το 3-3. Στην επανάληψη στο 50’ τη σέντρα έβγαλε ο Κολοβός, την κεφαλιά από κοντά ο Ντανίκας που έφυγε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γκανάβας έβγαλε τη σέντρα για τον Πετράκη, αυτός έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 74’ καλό σουτ του Παπαθανασίου, έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου και τελευταία καλή στιγμή στο 80’ όταν ο Παπαθανασίου έφυγε στην κόντρα, απέναντι από τον Κωνσταντίνου έστειλε τη μπάλα όμως άουτ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Παναγροτικού, παραχώρησε δείπνο και στις δύο ομάδες στο φινάλε της χρονιάς. Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα Παναγροτικός και Φαλανιακός που ήταν άκρως ανταγωνιστικές, τερμάτισαν ισόβαθμες στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και οι διοικήσεις τους είναι πραγματικά περήφανες για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το παιχνίδι είχε και τρίτο ημίχρονο…

Πλούσιο γεύμα, πειράγματα και ευχές για καλό καλοκαίρι απ’ όλους! Από την μία ο τεχνικός του Παναγροτικού ο κ. Γιώργος Μάτος, ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και σημαντικές παραστάσεις στα γήπεδα του νομού μας.

Aπό την άλλη ο προπονητής του Φαλανιακού κ. Τάκης Παραφέστας αφού όπου έχει πάει σημειώνει μόνο επιτυχίες, αφού γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ποδόσφαιρο και έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια τη δική του μεγάλη ιστορία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομάδα της ΑΕΛ.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσιανάκης, Σώκος, Μανακούσιος Θ., Παπαθανασίου (80’ Ολομάνι), Ακρίβος, Περήφανος (70’ Παπακώστας Η.), Ρακίπι Α., Φασούλας (55’ Πιτσίλκας), Πετράμης Μ., Γεωργόπουλος (70’ Ψαρούλης), Γκανάβας.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν. (72’ Καρυώτης Α.), Ευαγγελούλης (72’ λ.τρ. Κουτσούκης), Πάνου (66’ Ανατωλίτης), Στάμος, Πανταζής (70’ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Καρακίτσιος, Κολοβός, Τσιάκος, Ντανίκας (66’ Μπλάνας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπαλτζής, Σούρλας.