Βαθμολογία

Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η Πελασγιώτιδα!!! (PICS)

Ένα πολύ σημαντικό ματς διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, στο φινάλε της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX. Πελασγιώτιδα και Δόξα Βλαχογιαννίου αναμετρήθηκαν με φόντο την παραμονή.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι πήγαιναν για ένα μόνο αποτέλεσμα τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι δύο. Το συγκρότημα του κ. Κώστα Μπακατσή πήρε μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 και έτσι ανανέωσε το εισιτήριο για την μεγάλη τοπική κατηγορία. Από την άλλη το Βλαχογιάννι υποβιβάστηκε και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΛ.

Το ματς έγινε παρουσία πλήθος κόσμου με τις φάσεις να είναι ελάχιστες αλλά το πάθος να ξεχειλίζει από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Μεγάλες «μάχες» στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πολυπόθητη νίκη στο φινάλε του ματς με δύο πολύ όμορφα γκολ. Συγκεκριμένα στο 88’ και στο 92’ σημειώθηκαν τα γκολ για τους «Πετεινούς».

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 19’ όταν ο Φώλιας έκανε το σουτ και ο Μιγδάνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η Δόξα είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 39’ με τον Αλεξίου να μην τα καταφέρνει από καλή θέση.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Στο 50’ όταν ο Κυπαρίσσης απομάκρυνε την ωραία σέντρα του Ιορδανίδη.

Στο 55’ ο Διονύσης Δάσσιος πέρασε και τον Μιγδάνη, πλάσαρε από πλάγια θέση αλλά ο Φράντζας απομάκρυνε λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

Στο 88’ ο Διονύσης Δάσσιος εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και με κεφαλιά του Λευτέρη Χριστοδουλάτου άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 92’ ο Φλάβιο Οσμάνι με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους και τα πανηγύρια ήταν έξαλλα από παίκτες, τεχνική ηγεσία αλλά και διοίκηση, μετά από μία δύσκολη χρονιά.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Ιορδανίδης, Δάσσιος Ι., Γελαλής Π., Φώλιας, Οσμάνι, Δάσσιος Δ., Νικούλι (93’ Κουπατσιάρας), Κουσιώρας (75’ Κουτσικούλης), Ποτός (72’ Χριστοδουλάτος).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράντζας, Κυπαρίσσης, Αθανασούλης, Αλεξίου (82’ Γκουρομπίνος Μ.), Κοντοθανάσης, Λάλος, Γελαλής Ν., Ιωαννίδης Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Αναστασίου, Νίκζας.