Βαθμολογία

Ξέφρενα πανηγύρια για την πανάξια άνοδο της Ανθούπολης (PICS)

Μετά το πέρας του αγώνα στην Ανθούπολη, μία όμορφη εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της απονομής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ στην ομάδα που έπαιξε πραγματικά πολύ ωραίο ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο.

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτό: Παναγιώτης Ξανθόπουλος

Την εκδήλωση προλόγισε η κυρία Ευαγγελία Αργυροπούλου που είναι πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και συνεργάζεται άψογα με τον κ. Θάνο Αδαμόπουλο, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων και ήταν φυσικά εκεί.

Στο βήμα βρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Κόκκαλης που δήλωσε πως θα είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι και αν χρειαστεί τη νέα χρονιά και το λόγο πήρε και ο κ. Αδαμόπουλος που και αυτός με τη σειρά του είπε για το έργο που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ανθούπολη και πως θα είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα.

Επίσης ήταν ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τσακνάκης καθώς και ο ιδιαίτερος του κ. Κόκκαλη, ο κ. Δημήτρης Τσέτσιλας που είναι και προπονητής των Μικτών μας ομάδων.

Όλη οι τοπικοί άρχοντες έκαναν τις απονομές, την Ένωση εκπροσώπησαν ο κ. Αργύρης Γκρίμπας καθώς και ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Η σημερινή ημέρα ήταν ιστορική καθώς η άνοδος για την ομάδα της Ανθούπολης ήρθε μετά από 17 χρόνια, βεγγαλικά, σαμπάνιες, συνόδευσαν όλη την εκδήλωση με τους ποδοσφαιριστές να σηκώνουν στα χέρια τον κ. Χρήστο Πρίφτη που πραγματικά πετούσε στον έβδομο ουρανό και τόνισε πως του χρόνου η ομάδα του θα πάει για νέα άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Ο κ. Πρίφτης με τη σειρά του ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του, το τεχνικό τιμ τον κ. Μιχάλη Ζιώγα και τον κ. Κώστα Μαντζιώκα και τους ποδοσφαιριστές του, η χαρά ήταν έκδηλη απ’ όλους με το πέρας της εκδήλωσης τραπέζια είχαν στηθεί στον προαύλιο χώρο του γηπέδου, μοιράστηκαν σε όλους νόστιμα σουβλάκια και λουκάνικα, καθώς και γλυκά για όλη τη γλυκιά χρονιά που έζησε η ομάδα της Ανθούπολης τη φετινή χρονιά.