Βαθμολογία

Ο Λαρισαϊκός στο 90’ πέρασε από τη Νέα Πολιτεία (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και τον Λαρισαϊκό έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετό κόσμο με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτό: Παναγιώτης Ξανθόπουλος

Η Αστραπή με το σημερινό αποτέλεσμα παραμένει στην 3η θέση και 4ος ο Λαρισαϊκός. Στο πρώτο μέρος ήταν εντελώς μοιρασμένο το ματς, από μία καλή στιγμή είχαν οι δύο ομάδες. Στο 20’ για την Αστραπή καλό σουτ του Αρχοντή, έδιωξε με τα πόδια ο Πατέτσος Α., ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Βρούβα, έφυγε άουτ.

Και στο 40’ για τον Λαρισαϊκό καλό σουτ του Κουρούκα, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι ομάδες είχαν μοιρασμένη κατοχή. Δύο καλά σουτ του Παπαδάκου και του Καλτσά πέρασαν άουτ, ενώ στο 75’ ο Γούπος για τον Λαρισαϊκό έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Θοδωρής Γεωργούλας και ο Αποστόλης Παράφορος στο 90’ με ωραίο πλασέ στη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αστραπή Ν.Π. έκανε πράξη τη φιλοσοφία που έχει η Ακαδημία, αφού χρησιμοποίησε 10-12 παιδιά όλη τη χρονιά που είναι γεννημένα από το 2005 – 2007. Στο σημερινό ματς πήραν μέρος τουλάχιστον πέντε παιδιά από την Κ15 και έξι ποδοσφαιριστές από την Κ16 που λαμβάνουν μέρος στις Μικτές. Κάθε άλλο είναι επιτυχημένη η φετινή χρονιά για τους δύο τεχνικούς που θέλουν τα νέα παιδιά να παίρνουν ματς και να προχωρούν, υπό τις οδηγίες του προέδρου κ. Χρήστου Καραμούτη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Σταθάκος, Μπομπότης (46’ Καραμάνης), Κατσιάνος, Καψιώχας, Κολλάτος, Γεωργολόπουλος (46’ Φουρκιώτης), Τσιάρας Γ. (70’ Δαλλιός), Καλτσάς, Αρχοντής (60’ Παπαδάκος), Βρούβας (60’ Τσακμάκης).

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Α., Παράφορος, Σαράφης (70’ Καρλιγκιώτης), Πατέτσος Ι., Κωνσταντάς, Κίτσας, Γούπος, Κουλούρης, Κουρούκας (83’ Γεωργούλας), Μάγγος, Σκέντζας.    

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Αναστασίου, Μάνος.