Βαθμολογία

Νίκη για την Αμυγδαλή με ανατροπή!

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Δόξα Αμυγδαλής και την Αναγέννηση Καλοχωρίου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με ανατροπή στο τελικό 4-3 στο 85’.

Μαχητικό το Καλοχώρι από νωρίς στο 16’ μετά από μπαλιά του Νούσιου, το ψυλοκρεμαστό σουτ του Λίταινα βρήκε δίχτυα για το 0-1. Στο 20’ για την Αμυγδαλή το σουτ του Φλάβιο Κολέτσι χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Ενώ στο 28’ καλό σουτ του Μπίλλη απέκρουσε ο Παπαναστασίου. Το Καλοχώρι στο 37’ βρήκε δίχτυα για το 0-2, ύστερα από την επέλαση και το πλασέ του Μουράνι.

Στο 44’ η Αμυγδαλη απάντησε με το σουτ του Οσμάνι από το μικρή περιοχή για το 1-2, ενώ έχασε ευκαιρίες με τους Οσμάνι, Στεργίου και Φλάβιο Κολέτσι, έτσι στο 50’ ο Στεργίου έδωσε τη μπάλα για τον Οσμάνι και αυτός πλάσαρε για να φέρει το ματς στα ίσα για το 2-2. Το Καλοχώρι είχε αποθέματα και στο 65’ ο Μουράνι γύρισε και πάλι το ματς για το 2-3.

Στο 75’ ύστερα από πάσα του Γαλάνη, ο Φλάβιο Κολέτσι πλάσαρε για το 3-3 και το τελικό 4-3 στο 85’ διαμόρφωσε ο Φλάβιο Κολέτσι από θέση τετ α τετ με κεφαλιά για μία μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Αμυγδαλή απέναντι στο μαχητικό Καλοχώρι που έχασε ευκαιρίες για γκολ με του Μουράνι και Λίταινα Σ.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Βέϊ (10’ λ.τρ. Δραχαλίβας), Ανδρέου, Αποστολόπουλος (75’ λ.τρ. Γαλάνης), Κουτίνας, Στεφανούλης, Μπίλλης, Στεργίου, Καψάλης (60’ Κολέτσι Μ.), Κολέτσι Φ., Οσμάνι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Λούγκος, Μπλούφας, Καραντώνης, Ζησόπουλος (75’ Έξαρχος Θ.), Νούσιος, Λίταινας Σ. (78’ Έξαρχος Α.), Μουράνι, Δούρος, Τσιρώνης Α.   

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Κοντογιάννης, Δήμου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ