Βαθμολογία

Στον έβδομο ουρανό το Κιλελέρ!!! (PICS)

Η απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX στην ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ, έγινε το Σάββατο (6/5) μετά το πέρας του παιχνιδιού με τον Παναγροτικό Νίκαιας για την προτελευταία αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μία πανάξια κατάκτηση για την ομάδα του Κιλελέρ που ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και φυσικά των παικτών που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Η προσοχή όλων στρέφεται στα μπαράζ ανόδου που θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες έτσι ώστε το όνειρο των ανθρώπων να γίνει πραγματικότητα κάτι που το ευχόμαστε ως athleticlarissa.

Η διοίκηση του Κιλελέρ, με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Φτάρα, τον άμεσο συνεργάτη του κ. Μανώλη Κωστόπουλο, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη που στελεχώνουν τη διοίκηση, ξεκίνησαν από την Γ’ ΕΠΣΛ πριν πολλά χρόνια, δούλεψαν μεθοδικά κατάφεραν να κάνουν μία ομάδα υπόδειγμα όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στον στόχο τους να μπορέσει η ομάδα να βάλει πλώρη για την Γ’ Εθνική.

Το παρόν στην απονομή έδωσε και η δημοτική αρχή με τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο, τους αντιδημάρχους κυρία Ελένη Ζωϊοπούλου – Χριστοδούλου, τον κ. Αχιλλέα Βαρδακούλη, τον κ. Χρήστο Χατζούλη, την γενική γραμματέα κυρία Βάνα Χλιάπα – Γκουνιαρούδη, καθώς και τον ιδιαίτερο του δημάρχου κ. Δημήτρη Μπετχαβέ. Επίσης την πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Κιλελέρ κυρία Άντζελα Φτάρα και τον πρόεδρο του Παναγροτικού Νίκαιας κ. Γιώργο Ακριβούλη που ήταν στις απονομές μεταλλίων.

Επιπλέον ήταν η Επικεφαλής αντιπολίτευσης Ζαχαρίας Ιωάννης, Δημ. Συμβ. Καρυούδης Γεωργιος, Δημ. Συμβ. & παράγοντας του Παναγροτικού Ανυφαντή Ζωή.

Από πλευράς ΕΠΣΛ ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που έκανε την απονομή και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα ενόψει των μπαράζ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που στέκεται πάντοτε δίπλα στο φίλο σωματείο του Κιλελέρ.

Δείτε εικόνες από την απονομή…