Βαθμολογία

Ήταν και πάλι Μαχητής!!! (PICS)

Ο Μαχητής Τερψιθέας συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και μάλιστα το Σάββατο (6/5) πήρε άλλο ένα τρίποντο απέναντι στον Διογένη με σκορ 1-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς αλλά να μην καταφέρνουν να αποσπάσουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς και τον Μαχητή να μην έχει άγχος, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να αποσπά άλλο ένα τρίποντο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως παρά τις πολλές απουσίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί. Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν., Γεωργατζιάς, Ριζούλης και ο Βεργής που ήταν να ξεκινήσει αλλά δεν ένιωθε καλά, έμειναν εκτός. Ενώ τραυματίστηκαν και οι Παναγιωτόπουλος και Μήτρος που βγήκαν αναγκαστικά.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Μαχητή του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη αφού μόλις στο 8’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 18’ ο Δημήτρης Μήτρος με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 0-2 και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια έγινε και το 0-3 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κώστα Φανίδη.

Ο Διογένης δυσκολεύτηκε αρκετά και στο πρώτο μέρος είχε μόνο μία καλή φάση. Στο 28’ με τον Παζάρα να σημαδεύει το δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Διογένης προσπάθησε να μείωσει και κατάφερε να σκοράρει σε 1-3 με τον Μπουζούκια στο 74’.

Σίγουρα η κατάσταση είναι πλέον δύσκολη για τον Διογένη όσον αφορά την παραμονή και στο σημερινό ματς προσπάθησε με κάποιες ατομικές ενέργειες του πολύ καλού Λεπενιώτη, χωρίς όμως να έχουν το ανάλογο τέλος.

Ο Μαχητής Τερψιθέας άφησε υποσχέσεις γι’ ακόμη μία φορά και στο ματς με τον Διογένη  είχε καλές στιγμές με τους Παπαδόπουλο και Φούντα για να σκοράρει περισσότερα τέρματα.

*Τον αγώνα παρακολούθησε όπως πάντα ο πρόεδρος του Μαχητή κ. Βαγγέλης Γκάγκος που ήταν φανερά ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του και το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που αποδίδει.

Διογένης (Νίκος Βλαχούλης): Μητρόπουλος, Βουλγαράκης (82’ Πλακού), Κούρτης, Κύργιας, Κουτσιβός, Ταμανάκιας, Κανούλας (67’ Καραγιάννης), Μπουζούκια, Λεπενιώτης, Παζάρας, Πεπόσι (71’ Μαγκούφης).

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παναγιωτόπουλος (60’ λ.τρ. Μάκκας), Ιωάννου, Ηλιούδης, Μήτρος Δ. (46’ λ.τρ. Μέτσιος), Παπαδημητρίου, Κατσαβριάς, Φανίδης (46’ Γκαραγκούνης), Φούντας (85’ Βεργής), Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Μήτρος Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Δεληγιάννη, Στεργιακούλης.