Βαθμολογία

Κ15: Με ΑΕΛ-Ολυμπιακός ανοίγει η αυλαία του Final-4

Με την συμμετοχή της νεοσύστατης ομάδας Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 11/05 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, το Final-4 του οικείου ηλικιακού πρωταθλήματος της SL1, όπου συμμετέχουν επίσης οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, μετά από κούρσα τριών γύρων, με τους νεαρούς «βυσσινί» του Θοδωρή Ελευθεριάδη να έχουν καταλάβει την 2η θέση του β’ ομίλου, έναντι του ΠΑΟΚ που τερμάτισε πρώτος, ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός έκοψε το νήμα στον α’ όμιλο, αφήνοντας στην 2η θέση τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, οι τέσσερις ομάδες συναντιούνται χιαστί στους αντίστοιχους νοκ-άουτ ημιτελικούς, με τις δύο νικήτριες ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο στον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/05!

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ΑΕΛ-Ολυμπιακός είναι εκείνο που θα ανοίξει τον χορό, σε μια διαδικασία που διεξάγεται αποκλειστικά με ονομαστικές προσκλήσεις και μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη NOVA.

Δυστυχώς, η ΑΕΛ δεν συμμετέχει οριακά και στα αντίστοιχα play off της κατηγορίας Κ17, με ποδοσφαιριστές και συνοδούς να μην έχουν συνέλθει ακόμα από την κατάφορη διαιτητική αδικία που υπέστησαν στο 88′ της τελευταίας αγωνιστικής στα Γιάννενα, μένοντας τελικά εκτός νυμφώνος για έναν βαθμό!

Στο μεταξύ, η Κ19 ακόμα περιμένει τις αποφάσεις της SL2 για το πρόγραμμα των play off του ομίλου της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4 της Κ15 έχει ως εξής:

ΠΗΓΗ