Βαθμολογία

Τα είχε όλα, της έλειψε το γκολ! (PICS)

Παρότι είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που τόσο ήθελε η ΑΕΛ απέναντι στον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (3/5) στο Στάδιο Αλκαζάρ (0-0).

Το ματς διεξήχθη για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2. Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και έδωσε τα πάντα για να βοηθήσει τους παίκτες της ΑΕΛ σε αυτό το τόσο σημαντικό ματς.

Στο 3’ σέντρα για την ΑΕΛ προ του Ογκμπόε ο Ζέρης διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 27’ ο Τσιριγώτης έκανε το σουτ για την ΑΕΛ πάνω στο Κατσίκα. Ένα λεπτό μετά, σέντρα σουτ του Νικολιά για την ΑΕΛ από αριστερά μπλόκαρε εύκολα ο Κατσίκας. Στο 29’ σουτ του Ογκμπόε για την ΑΕΛ μπλόκαρε ο Κατσίκας.

Στο 53’ κάθετη πάσα του Κατσαντώνη στο Μπαΐροβιτς για τον Πανσερραϊκό, βγήκε ο Σουλούκος και έσωσε στο 53’. Στο 64’ εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με σέντρα για την ΑΕΛ ο Κώστας Παπαγεωργίου, μπλόκαρε εύκολα ο Κατσίκας.

Στο 69’ διαγώνιο σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ πάνω από τα δοκάρια η μπάλα. Στο 74’ σουτ του Νίνο εκτός περιοχής για την ΑΕΛ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 78’ σουτ του Πεντρόσο για την ΑΕΛ η μπάλα άουτ. Στο 86’ εκτέλεση φάουλ για τον Πανσερραϊκό ο Κατσαντώνης, απέκρουσε ο Σουλούκος. Στο 94’ σουτ του Μαϊδανού για την ΑΕΛ πέρασε λίγο άουτ.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (57' Νίνο), Νικολιάς (57' Κ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο, Τσιριγώτης (77' Μαυριάς), Ογκμπόε.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41' λ. τρ. Παπάζογλου), Ζέρης (46' Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71' Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71' Κανίς), Μπαΐροβιτς (88' Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

Διαιτητής ήταν Χρήστος Βεργέτης, από την Ένωση Αρκαδίας, συνεργάτες του ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και ο Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων). 4ος ο Μάριος Σιντόρης (Θεσπρωτίας) και τέλος παρατηρητής ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.