Βαθμολογία

Μόνο υπόκλιση στο ήθος τους!

Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυσύνθετος και η φιλοσοφία του, ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο ζωής των ατόμων που καθοδηγεί και ηγείται. Η προπονητική χαρακτηρίζεται ως μια σύνθετη διαδικασία ενεργειών για την επίτευξη μιας συγκεκριμένης αθλητικής απόδοσης.

Για μια τόσο δύσκολη, ευαίσθητη, ρευστή, μοναδική διαδικασία, χρειάζονται προπονητές, με ισχυρή προσωπικότητα, υπόληψη, χαρακτήρα, ήθος, φιλοσοφία, αρχές και αξίες, αντοχή στις προκλήσεις και πιέσεις. Οι τεχνικές γνώσεις δεν αρκούν σ’ ένα προπονητή ποδοσφαίρου. Οι ρόλοι του προπονητή είναι πάρα πολύ δύσκολοι, μοναδικοί, οι οποίοι χρειάζονται πολλές ικανότητες και δεξιότητες για να ανταπεξέλθει.

Νίκος Φώλλας (Π.Ο. Ελασσόνας) και Δημήτρης Κουκουλιαύκας (Α.Ο. Μαυροβουνίου) αποτελούν τους δύο προπονητές που θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΛ την προσεχή Πέμπτη στο στάδιο Αλκαζάρ.

Και οι δύο άτομα σπάνια, με ήθος και εργατικότητα. Είναι δεδομένο πως ξεχωρίζουν και κοσμούν το λαρισινό ποδόσφαιρο. Έχουν ευγένεια και επαναλαμβάνω το ήθος τους είναι αξιομνημόνευτο.

Τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να πάνε καλύτερα το ποδόσφαιρό μας, είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη.

Τους ευχαριστούμε για όσα έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τον χαρακτήρα τους και τις γνώσεις τους και είναι σίγουρο πως έχουν να δώσουν ακόμη πάρα πολλά και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου.

*Η φωτογραφία είναι αποκλειστική για το athleticlarissa και λήφθηκε μετά το πέρας της Σ/Τ, με παρότρυνση του δημοσιογράφου Χρήστου Γκατζούλη και αποδοχή με ιδιαίτερη χαρά από τους δύο τεχνικούς.