Βαθμολογία

Με φόντο την κούπα (PICS)

Λίγα 24ωρα βρισκόμαστε πριν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (4/5) στις 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Α.Ο. Μαυροβουνίου, δύο ομάδες που έκαναν τον δικό τους αγώνα μέχρι να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Ο Π.Ο. Ελασσόνας είναι ο περσινός νικητής του θεσμού, ενώ η ομάδα του Α.Ο. Μαυροβουνίου θα βρεθεί για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό.

Το βράδυ της Τρίτης παραχωρήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ από τους εκπροσώπους της διοργανώτριας και των διαγωνιζομένων ομάδων.

Αξίζει να τονίσουμε πως όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν τη σημασία του να διεξαχθεί ένας όμορφος αγώνας χωρίς εντάσεις και πάνω απ’ όλα να νικήσει το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι Γιάννης Ντελέζος με βοηθούς τους Νάκα – Μπουρονίκο. Τέταρτος ο Βασιλός και επιπρόσθετοι οι Μίχος – Παπαγεωργίου. Τα χρήματα από τα έσοδα των εισιτηρίων και των διαιτητών θα δοθούν στο ταμείο αρωγής.

Οι τιμές θα είναι στις θύρες 2 και 4 στα πέντε ευρώ και στην θύρα 3 στα δέκα ευρώ.

Παρατηρητές ορίστηκαν οι Γκανούρης και Πατσιούρας, που είναι από τους παλαιότερους στην Ένωση. Τέλος οι δύο ομάδες πήραν από 30 προσκλήσεις.

Στο τραπέζι της Σ/Τ βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχαλιώτης, καθώς και ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης που είναι πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων.

Από πλευράς Π.Ο. Ελασσόνας ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Άλκης Χατζηβασίλης, ο προπονητής κ. Νίκος Φώλλας και ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός Λεωνίδας Καραγκούνης.

Από πλευράς Α.Ο. Μαυροβουνίου μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπατζέλας, ο προπονητής κ. Δημήτρης Κουκουλιαύκας και ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός Νίκος Μπατζέλας.

Ευχές για καλό αγώνα έδωσε και ο διαιτητής του τελικού κ. Γιάννης Ντελέζος.