Βαθμολογία

Νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου

Την νίκη με σκορ 1 – 0 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με αντίπαλο τον Κίσσαβο Συκουρίου για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 67 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Κίσσαβο όταν ο Κώτσιας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Σταυράκη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 8′ ο Μπρόσκα τροφοδότησε τον Πασσιά και αυτός με δυνατό γωνιακό σουτ νίκησε τον Γιάκου για το 1-0.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Αχιλλέα όμως αρχικά η προσπάθεια του Κορδέλα και εν συνεχεία αυτή του Τζιούρα δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη. Στο 34′ ο Ματούλας μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Αχιλλέα έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Τσατσελάρι στο 38′ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε μια φάση στο 35′ όταν ο Τριανταφύλλου έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι ο Κουρτεσιώτης έδιωξε με τους ανθρώπους του Συκουρίου να διαμαρτύρονται πως υπήρξε χέρι στο κοντρόλ του ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας μπήκε με πολύ μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και έχασε αρκετές καλές στιγμές με πρώτη το σουτ του Κερμελίδη το οποίο πέρασε λίγο άουτ στο 55′ ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπρόσκα στο 58′.

Στο 65′ ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε σε θέση βολής όμως πριν πλασάρει του έφυγε το κοντρόλ και ο Γιάκος μπλόκαρε. Στο 73′ ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ όμως η κεφαλιά του Αγγέλη κατέληξε στην αγκαλιά του Σταυράκη.

Στο 82′ ο Καραλούλης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γιάκου. Στο 88′ ο Κίσσαβος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν αρχικά η προσπάθεια του Αγγέλη μετά από στημένη φάση και κόντρες μέσα στην περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι ενώ εν συνεχεία ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει στο ριμπάουντ.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Χατζηλίαδης από πλευράς Αχιλλέα Φαρσάλων αποβλήθηκε και έτσι οι κιτρινόμαυροι τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Μπρόσκα (60′ Κρικώνης), Τσατσελάρι (72′ Καραλούλης), Πασσιάς (85′ Κώστας) Ματούλας (60′ Παπακωνσταντίνου) Κερμελίδης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Τόπης, Χάμος, Κουλουκτσής, Αγγέλης, Κορδέλας, Μπολάκης, Πλιάγκας (60′ Καραποστόλης), Κώτσιας, Τριανταφύλλου (46′ Κυριάκος), Τζιούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Γκαρέλης, Βασιλός.

ΠΗΓΗ