Βαθμολογία

Είχε την ουσία ο Όλυμπος Γόννων και πήρε τη νίκη (PICS)

Ένα καλό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, τον Σμόλικα Φαλάνης και τον Όλυμπο Γόννων με τελικό σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, όμως είχε αρκετή δύναμη και ωραία κυκλοφορία της μπάλας.

Το πρώτο δοκάρι για τον Σμόλικα ήταν στο 26’ όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Γκιόνα για τον Ζιώγα, αυτός έκανε με τη μία το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ καλό σουτ του Ζαϊρέ Γ. έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης. Στο 35’ όμως ο Γιάννης Ζαϊρές με ένα άπιαστο σουτ στο παραθυράκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Και στην εκπνοή, καλό σουτ του Σερίφη πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη νωρίς στο 53’ ο Σμόλικας δέχθηκε και το δεύτερο τέρμα, όταν ο εξαιρετικός Νίκος Μάντζαρης «έκλεψε» τη μπάλα από τον Τάφα, έδωσε ωραία στον Κίτσο που έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Πέντε λεπτά αργότερα λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Παπαγιάννη, τον «διάβασε» ο Μάντζαρης και έκανε το 0-3.

Ο Σμόλικας είχε άλλα δύο οριζόντια δοκάρια, αφού δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα. Το δεύτερο δοκάρι στο 65’ με την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γούτου και τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Πολύζου χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, όμως αυτή τη φορά ο Γούτος με κεφαλιά μείωσε στο τελικό 1-3.

Τελευταία καλή στιγμή στο 90’ ωραία συνδυάστηκαν Κίτσιος με Γκαγκανάτσιος, τελικός αποδέκτης ο Κόκρας από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πατσής, Πόνηρος, Πολύζος, Γούτος (68’ Κουτσούμης), Νερπιέτρι (90’ Χώτος), Γκιόνα (46’ Χαζίζι), Χαρισούλης, Ζιώγας, Τάφα, Γκαλμπογκίνης (90’ Γαζέτας).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Γ., Γουγουλιάς, Κακούσιος 75’ Μπούμπουλης Θ.), Τζιτζιλώνης, Σερίφης, Κολτσίδας, Μάντζαρης, Κίτσιος, Κόκρας, Μπούμπουλης Β. (85’ Γκαγκανάσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Δίχρης, Πάλλας, Βελεσιώτης.