Βαθμολογία

Απόλλων Πόντου: «Εικόνες ντροπής!»

Αλμωπός Αριδαίας και Απόλλων Πόντου έμειναν στο 0-0 και η αγωνία για την παραμονή στην Super League 2 συνεχίζεται. Μετά το τέλος του αγώνα οι Πόντιοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, κάνοντας λόγο για γεγονότα που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω σε προηγούμενες δεκαετίες.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τα τραγελαφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τέλος του σημερινού μας αγώνα στην Αριδαία κόντρα στο Αλμωπό.

Είναι απαράδεκτα όλα τα γεγονότα στο τέλος του σημερινού αγώνα που ξεκίνησαν από συγκεκριμένο αξιωματούχο της τοπικής ομάδος και που γυρίζουν το ποδόσφαιρο σε περασμένες δεκαετίες!

Ελπίζουμε τα όργανα της διοργανώτριας και η Αθλητική Δικαιοσύνη να επιληφθεί των γεγονότων προς αποφυγή παρόμοιων εικόνων ντροπής στο μέλλον.

Συγχαρητήρια στην Αστυνομία

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον επικεφαλή μέτρων τάξης του αγώνα και τους αστυνομικούς που με υπερπροσπάθεια προσπάθησαν να διαχωρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας και τα μέλη της αποστολής από το μένος συγκεκριμένων ανθρώπων που δυσφήμησαν σήμερα το ποδόσφαιρο.