Βαθμολογία

Νίκη παραμονής για τον Μαχητή Τερψιθέας

Ο Μαχητής Τερψιθέας σημείωσε μία ιδιαίτερα σημαντική εντός έδρας νίκη. Ένα τρίποντο παραμονής στην Β’ ΕΠΣΛ κόντρα στους Χαλκιάδες.

Το τελικό 1-0 αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια φέτος και στο φινάλε δικαιώθηκαν. Εξάλλου ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Γκάγκος, το Δ.Σ., μαζί με τον έμπειρο κόουτς κ. Βαγγέλη Μπρισίμη και τους ποδοσφαιριστές, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους έτσι ώστε όλα να πάνε καλά.

Στο  αγωνιστικό μέρος, ο έμπειρος φορ Δημήτρης Παπαδόπουλος σημείωσε το μοναδικό γκολ του ματς στο 35’.

Το ματς είχε ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους όμως του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη να έχουν την ουσία και να παραμένουν στην πρώτη θέση στα πλέι άουτ, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή.

Από την άλλη η ομάδα του κ. Βασίλη Τσιανάκα προσπάθησε σημαντικά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς και θα παλέψουν στα ματς που μένουν για ότι το καλύτερο.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παναγιωτόπουλος, Φανίδης, Φούντας, Παπαδόπουλος (86’ Μήτρος Δ.), Ριζούλης, Γεωργαντζιάς, Ηλιούδης, Βεργής, Παπαδημητρίου, Τζουρμακλιώτης (80’  Γκαραγκούνης), Κατσαβριάς.

Χαλκιάδες (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Καϊσέρογλου Ν., Αντωνιάδης, Γκουνάρας Χ., Γκουνάρας Σ., Σκέγια, Πέτσας, Γάτος, Αργυρακούλης, Τασιόπουλος, Ραντάτσι (81’ Καναβός).