Βαθμολογία

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας στο ACTION 24

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 22:00 το βράδυ.

Ναντ και Τουλούζ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο και μία χρυσή θέση στα βιβλία του γαλλικού ποδοσφαίρου.
 
Το σκηνικό θα είναι γνώριμο. Το επιβλητικό Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού.
 
Η Ναντ, κάτοχος του θεσμού, στοχεύει στην επανάληψη του περυσινού της θριάμβου. Τότε είχε επικρατήσει με 1-0 της Νις με γκολ του αρχηγού της Λουντοβίκ Μπλας. Του ίδιου ανθρώπου, δηλαδή, που την έστειλε στον τελικό μιας και ο 25χρονος μέσος πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης με τη Λιόν στα ημιτελικά στέλνοντας τα «Καναρίνια» στον τελικό.
 
Από την άλλη η φιλόδοξη Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα επιθυμεί διακαώς το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στους Τεφεσέ από τον ΠΑΟΚ, έχει ήδη γνωρίσει το συναίσθημα του να κατακτάς το εγχώριο Κύπελλο μιας και μετράει δύο Κούπες με τους Θεσσαλονικείς. Η εμπειρία αυτή, δεν υπάρχει σε αφθονία στα αποδυτήρια της Τουλούζ, γεγονός που κάνει τον Τσιγγάρα σημαντικό για τον προπονητή του.
 
Νάντ εναντίον Τουλούζ, λοιπόν, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το Σάββατο 29 Απριλίου, ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις 22:00 το βράδυ.
 
Σαράντα λεπτά πριν την σέντρα, μη χάσετε, και την αφιερωματική εκπομπή για το μεγάλο ματς, «Ο δρόμος για τον τελικό».
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και μέσω του καναλιού το ACTION 24 στο YouTube, στο ακόλουθο Link: https://www.youtube.com/watch?v=Rexv30-2B38.
 
Όλα αυτά μόνο στο ACTION 24!