Βαθμολογία

Οι αριθμοί της 6ης αγ. της Super League (Playoffs)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των Playoffs και αυτή ήταν η πέμπτη φορά που οι Κιτρινόμαυροι επικρατούν με αυτό το σκορ σε εντός έδρας αγώνα τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν ακόμη τέσσερις νίκες με τέσσερα γκολ διαφορά, αφού έχει επικρατήσει με 6-2 δύο φορές και ακόμη δύο με 5-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε γνωρίσει ήττα με τέσσερα γκολ διαφορά στις 95 αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ στην Super League, ούτε στις 88 αναμετρήσεις του ως προπονητής της Ξάνθης.

Ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε δίχτυα σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, αφού σκόραρε με τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που είχε κάνει και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τρία διαδοχικά παιχνίδια με Παναιτωλικό, Ιωνικό και Άρη.

Το πρώτο του τέρμα με την ΑΕΚ σημείωσε ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έφτασε τα 10 στην Super League. Ο Ισπανός μέσος είχε σημειώσει εννέα τέρματα με την ομάδα του Βόλου στο διάστημα που αγωνίστηκε με την ομάδα της Μαγνησίας και παράλληλα έφτασε τις 50 συμμετοχές στην κατηγορία.  Τα 9 γκολ είναι με σουτ, ενώ έχει και ένα με χτύπημα φάουλ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική και η τελευταία φορά που δεν είχε πάρει νίκη για τρία ματς ήταν στις αρχές του πρωταθλήματος 2018-19, όταν είχε εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Η προηγούμενη φορά που γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες ήταν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2017, όταν ηττήθηκε από την ΑΕΚ (1-0), τον Πανιώνιο στο στάδιο Καραϊσκάκης (1-0) και τον ΠΑΟΚ (2-0) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις αναμετρήσεις του στα Playoffs της Super League και αυτή η επίδοση αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα τόσο για τους Πράσινους, όσο και για τη διαδικασία αυτή.

Το 2021-22 τελείωσε την σειρά με συντελεστή 11-5, με τα πέντε τέρματα να είναι τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα που συμμετείχε.

Το 2020-21 ο συντελεστής του ήταν 11-15, με τον Ολυμπιακό με το 18-6 να έχει την καλύτερη άμυνα σε αυτή τη σεζόν.

Το 2019-20 με συντελεστή 8-9 ο Παναθηναϊκός είχε την τρίτη καλύτερη άμυνα, αφού ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη διαδικασία με 8-6 και ο Ολυμπιακός με 21-7.