Βαθμολογία

Νίκη για την Ανθούπολη με σκόρερ τον Παπαδάκο (PICS)

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη την Πέμπτη (27/4) στο γήπεδο της Ανθούπολης. Η τοπική ομάδα που πανηγυρίζει την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία, αντιμετώπισε την Αστραπή Νέας Πολιτείας που κάνει τη δική της προσπάθεια στα πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΛ και θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Νέας Πολιτείας με γκολ που σημείωσε ο Γαβριήλ Παπαδάκος στο 77’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια από πλάγια θέση (1-0).

Μια ακόμη νίκη για τους «βυσσινί» που έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο και θέλουν να διατηρήσουν μέχρι το τελευταίο ματς το αήττητο.

Οι ποδοσφαιριστές της Αστραπής πάλεψαν πολύ και παρέμειναν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 8’ σουτ του Μούτσα πέρασε άουτ, ενώ στο 23’ για την Αστραπή το ωραίο σουτ του Κολλάτου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 25’ ο Μούτσα που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπλέντι πήρε τη κεφαλιά αλλά ο Φαρμάκας μπλόκαρε πάνω στη γραμμή.

Στο 30’ πάλι ο Μούτσα εκτέλεσε το κόρνερ, αυτή τη φορά τη κεφαλιά πήρε ο έμπειρος Κακαβίτσης που πέρασε όμως λίγο άουτ.

Στο 33’ από σέντρα για την Ανθούπολη, ο Παπαστάθης έκανε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 52’ ο Μούτσα έκανε το σουτ πέρασε λίγο άουτ και στο 77’ το 1-0 έγινε από τον Παπαδάκο με ιδανικό τελείωμα. Στη συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν φάσεις και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου Π., Μαριγκούδης, Σελήνης, Αλιάϊ, Παπαδάκος, Κατσαμπέλας, Μούτσα, Μπλέντι, Κακαβίτσης, Παπαδήμος (46’ Σκάκος), Παπαστάθης (65’ Χίντα).

Αστραπή Νέας Πολιτείας  (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Μπομπότης (78’ Γεωργολόπουλος), Μπόνιας (82’ Παπάγγελος), Κατσιανός, Καψιώχας, Κολλάτος, Αθανασόπουλος (66’ Φουρκιώτης), Τσιάρας, Καλτσάς, Αρχοντής, Βρούβας (82’ Νταφόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μπουρονίκος, Τζιμούρτος.