Βαθμολογία

Τρίποντο για το Αβέρωφ στο Ελευθεραί (PICS)

Σε αγώνα για την 3η αγωνιστική στα πλέι οφ (3ος όμιλος), Ελευθεραί και Αβέρωφ αναμετρήθηκαν με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-2. Το Αβέρωφ είναι στην 3η θέση με 38 βαθμούς και το Ελευθεραί παρέμεινε 4ο με 28 βαθμούς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε στο Ελευθεραί, ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές βασικές απουσίες και το Αβέρωφ να προσπαθεί να πάρει το ματς κάτι που το κατάφερε. Νωρίς στο 21’ ο Παπαναστασούλης άνοιξε το σκορ για το 0-1. Δύο λεπτά μετά τον ίδιο παίκτη σταμάτησε με τα πόδια ο κίπερ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουτσιούδη έγινε και το 0-2 και έτσι το Αβέρωφ εξασφάλισε τη νίκη.

Μία καλή στιγμή για το Αβέρωφ στο 72’ όταν ο Παπαναστασούλης έκανε το σουτ, τον σταμάτησε πάλι με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

ΑΟ Ελευθεραί (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Αετόπουλος, Καρακότσογλου, Κατσικαλούδης (50’ Ντουρουντάκης), Τσαδήμος, Βασιλείου, Οικονόμου, Καλλιμόπουλος (57’ Μαντζώνης), Τόλιας, Καρατζούκος, Χλόπτσιος.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Αρκουδής, Σπανός, Μπαντέλας, Κοτρώτσιος, Στεργίου, Κανιούρας (46’ Παπαδημητρίου), Γκουτσιούδης (63’ Τάχος), Κατσιανάκης, Γουσόπουλος (70’ Γιαννούκας), Τσίκαλας (46’ Σπάρτης), Παπαναστασούλης (85’ Γκέλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Νάκας, Γκαρέλης.